Teknik, nya vänner & service. Eller inte

loamjom 10 juni

#LOAMJOM bryter ny mark: detta är vårt första distansinspelade podcastavsnitt. Vi är lite ovana att inte sitta ansikte mot ansikte och dessutom har vi en hel del att lära kring tekniken. Ljudkvalitén på detta första försök är tyvärr inte den önskade, men detta är vårt första steg. Med det sagt så kan vi nu presentera ännu ett avsnitt av #LOAMJOM som handlar om bra och dåliga effekter av tågstrejken samt lite olika upplevelser av bra och mindre bra service. Bland annat med hjälp av en historia där Jonas låter Mats bedöma hur gubbig han är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s