Hjälp oss att göra #LOAMJOM bättre!

katter

Nu har vi gjort precis över tio avsnitt av #LOAMJOM och vill utvärdera oss på riktigt. För det är klart att vi har åsikter om innehåll, längd, frekvens, ljud, distribution och att vi har lite favoritavsnitt vi vill förverkliga. Detta är självklart en del av inputen.

Men vi skulle ju älska att fortsätta göra detta tillsammans med vår tappra lyssnarskara. Vi vill ju veta vad ni tycker. För egot är det ju bra att få veta vad ni gillar, men för utvecklingens skull så är det ju än viktigare att få veta vad ni inte gillar eller vad ni tycker att vi kan förbättra. Nu är ordet fritt i kommentatorsfältet! Tyck till om allt från Jonas harklingar till Mats dialekt eller innehåll och avsnittslängd.

Ordet är fritt – hjälp till att utveckla #LOAMJOM

2 kommentarer

  1. Som trogen lyssnare gläder det mig att ni bara på kort tid blivit bättre. Detta tror jag har att göra med att man sakteliga ”lär känna” er som personer, samt er tillsammans.
    Jag gillar att avsnitten tenderar att gå över de utlovade 10 minuterna, eftersom 10 minuter i mitt tycke är för kort.
    Om Alex och Sigges podcast lär Claes Östergren ha sagt att den bestod av 50% trams och 50% intressant lyssning. Jag gillar tramset också, så försök inte ”skala bort” det eller som Jonas gjorde i Dödenavsnittet, ursäkta det. Det är exakt det som gör en bra podcast värd att lyssna på!

    Se till att fixa tekniken så att ni kan spela in utan att båda behöver vara fysiskt närvarande. Likaså hade det varit kul att höra inspelningar från olika miljöer, men det här vet ni säkert.

    Lite förvirrade tankar, men jag skyller som vanligt på kronisk jetlag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s