En kommentar

  1. Ohoj,

    Premiäravsnitt för mig. Ja, jag skäms, jag borde lyssnat tidigare. Och oftare. Men mina stunder med eget val av audiell input har varit begränsat. Nya, trådlösa hörlurar avsedda för motionära aktiviteter har dock öppnat porten.

    Kul att höra om er likhet. Jag har ju bara träffat femtio procent av Loamjom i sinnevärlden (förresten, är Twitter ek del av sinnevärlden eller är det en del av idevärlden, nytt uppslag till kommande avsnitt). Oavsett har detta avsnitt gjort mig än mer nyfiken att träffa ytterligare en skäggige tvåbarnsfar som jobbar på Västtrafik.

    Jag kan förresten trumfa Fredriks flygvärdinne/rivningskombo. Vår snickare är även körskolärare ock kock. De ni! Dock osäker på om han lyssnar på Loamjom. Än!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s